688 78 52 62 orla@fotori.es

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Orla Acadèmica

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: En compliment del deure d’ informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que l’ assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Fotori

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES: Realitzar el procés de disseny i maquetació de la Orla Acadèmica.

CESSIÓ DE DADES: Les imatges de les orles seran cedides als col·legis en els quals l’alumne estigui matriculat per a la gestió del lliurament i administració de les orles.

CONSERVACIÓ DE LES DADES: Les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que es exigible legalment, sent destruïdes posteriorment mitjançant els processos segurs de l’ organització.

LEGITIMACIÓ PER A EL TRACTAMENT: Interès legítim de les parts per a donar resposta a la sol·licitud d’ informació.

DESTINATARIS DE LES SEVES DADES PERSONALS: No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos que existeixi una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals.

ELS SEUS DRETS: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir dades escrivint a Fotori, a C/ Constitució 79, local 2.  08014 Barcelona a més d’ acudir a l’ autoritat de control competent (AEPD)

×